Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.
Ένα κομμάτι γης στους πρόποδες του Ολύμπου, ανάμεσα στον επιβλητικό όγκο του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας και του απέραντου γαλάζιου του Θερμαϊκού Κόλπου, ήταν η αρχή για τη δημιουργία ενός μικρού οικογενειακού κτήματος, του κτήματος ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Ξεκινώντας από το μηδέν, περιφράξαμε το κτήμα, το ξεχερσώσαμε, το ξεβοτανίσαμε, βγάλαμε νερό με γεώτρηση, εγκαταστήσαμε ένα πλήρες αρδευτικό σύστημα, το εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, φυτέψαμε τα δέντρα και τέλος ήρθαν οι μέλισσες και δημιουργήθηκε το μελισσοκομείο μας.
Με τη συνεχή μας ενασχόληση, φροντίδα και επίβλεψη το κτήμα μας αναπτύχθηκε, μεγάλωσε, βελτιώθηκε.

Η καρδιά του κτήματος χτυπά στο Μελισσοκομείο μας, στο οποίο εφαρμόζοντας τις αρχές της ορθής μελισσοκομικής πρακτικής, σε συνδυασμό με την νομαδική μελισσοκομία και τις Ελληνικές παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής μελιού, συλλέγουμε και παράγουμε φυσικά και αβίαστα το ΜΕΛΙ ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Η συλλογή μελιού από διαφορετικά άνθη και μελιτώματα, μας δίνουν διάφορα είδη μελιού με αγνές φυσικές και αυθεντικές γεύσεις, ενώ ταυτόχρονα παράγονται και άλλα μελισσοκομικά προϊόντα όπως η φρέσκια πολυανθική γύρη και ο βασιλικός πολτός.

Οι κύριες καλλιέργειες του κτήματος είναι Καρυδιές και Αμυγδαλιές, που καλλιεργούνται σύμφωνα με τις πρακτικές της αειφόρου παραγωγικής γεωργίας, στοχεύοντας στη προστασία του περιβάλλοντος και στην καλύτερη χρήση των διαθέσιμων φυσικών και ανθρωπίνων πόρων.

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε, να συλλέξουμε και να παράγουμε προϊόντα φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά, υψηλής ποιότητας με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

Με μεράκι και αγάπη, προσπαθούμε να παράγουμε μια σειρά προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με γνήσιες μεσογειακές γεύσεις.

Σκοπός μας είναι να σεβαστούμε τη βιοποικιλότητα, να προστατεύσουμε τους φυσικούς πόρους, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, να συμβάλουμε στην προώθηση των προϊόντων της ελληνικής γης και υπαίθρου, κάνοντας τα ανταγωνιστικά και αναγνωρίσιμα.

  • Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά.
  • Εάν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Επίσης εξυπηρετούμε με επαγγελματικές συσκευασίες χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, boutique hotels, εστιατόρια, cafe, bistro κλπ.
  • Διαθέτουμε πιστοποίηση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας σχετικά με το Ελληνικό πρωινό.