Βραβεία & Διακρίσεις

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα μέλια της Γη Ολύμπου βραβεύτηκαν στα Great Taste Awards το 2019 και το 2021.

Τα Great Taste Awards είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο αξιόπιστος διαγωνισμός εκλεπτυσμένου φαγητού παγκοσμίως, με έδρα το Λονδίνο. Πάνω από 500 αξιοσημείωτοι κριτικοί φαγητού, σεφ, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι κρίνουν με τη μέθοδο της τυφλής δοκιμής μερικά από τα πιο ποιοτικά προϊόντα του πλανήτη.

Παρακάτω μερικά αποσπάσματα από τις κριτικές που έλαβαν τα προϊόντα μας:

Αγριολούλουδα Ολύμπου & Κωνοφόρα:

  • «Ένα υπέροχο βαθύ κεχριμπαρένιο μέλι με μεσαίο ιξώδες. Υπέροχα αρωματικές νότες. Η ισορροπία οξύτητας και γλυκύτητας είναι άριστη. Ένας υπέροχος συνδυασμός αλμυρότητας και γλυκύτητας.»
  • «Αυτό το παχύ, γυαλιστερό, κολλώδες μέλι έχει αψεγάδιαστη συνοχή. Κατά τη δοκιμή, η ρητινώδης γεύση του πεύκου έρχεται πρώτα, αλλά στη συνέχεια αναπτύσσεται η πολυπλοκότητα. Υπάρχει μια υπόδειξη μετάλλου από την ερείκη και μια πινελιά εσπεριδοειδών. Είναι το είδος του μελιού που θέλετε να συνεχίσετε να γλείφετε από το κουτάλι.»
  • «Υπέροχο μέλι με χρυσαφένιο χρώμα και ελαφρύ λουλουδάτο άρωμα. Εχει ένα υπέροχο, ομαλό ιξώδες. Ο ορισμός του Goût de terroir!»

Βελανιδιά & Βότανα Ολύμπου:

  • «Παχύ και πλούσιο μελί με μια συνοχή που μοιάζει με καφέ. Υπάρχει μπόλικη βελανιδιά στη μύτη. Κατά τη γευσιγνωσία υπάρχει τεράστια πολυπλοκότητα.»
  • «Είναι απλό στην αρχή, στη συνέχεια οι γεύσεις αναπτύσσονται και μπορείτε να τις γευτείτε τη μία μετά την άλλη. Ο δυόσμος επικρατεί και η ρίγανη φαίνεται να παραμένει στο τέλος, ιδιαίτερα μετά από τη καμένη καραμέλα. Είναι τόσο καλά ισορροπημένο και παρά την παχιά υφή, δεν είναι πολύ γλυκό.»
  • «Ένα έντονο μέλι με πολλές στρώσεις γεύσης. Ξυλώδη αρώματα και υπέροχη κρεμώδη υφή.»