Μελισσοκομικά Προϊόντα

Είμαστε υπερήφανοι για την παραγωγή μας και πάντα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας για να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Βασιλικός Πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι μια λευκή κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες και είναι η αποκλειστική τροφή της βασίλισσας.

Ο βασιλικός πολτός είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων στοιχείων, αμινοξέων, ενζύμων, υδατανθράκων, πρωτεϊνών και μεταλλικών στοιχείων.

Η μεγάλη θρεπτική αξία και οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού στον οργανισμό των ανθρώπων είναι τεράστια. Βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλούς τομείς της ιατρικής και της φαρμακολογίας, και επιδρά ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό συνολικά σαν ένα φυσικό βιολογικό συμπλήρωμα διατροφής.

Διατίθεται σε συσκευασία: 10gr

Γύρη

Η γύρη (γυρεόκοκκος), είναι ένα από τα πολύτιμα προϊόντα της μέλισσας.

Η γύρη είναι τροφή πλούσια σε πρωτεϊνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες Β1, Β2, Β6, C, A, αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα, ρουτίνη (βιταμίνη R), και με ένα πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων ρυθμίζει και ισορροπεί τον οργανισμό, συμβάλλοντας στην καλή υγεία.

Στο ΚΤΗΜΑ ΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ, επιλέγουμε να συλλέγουμε γύρη μόνο σε περιόδους έντονης και πλούσιας ανθοφορίας, και τη διαθέτουμε χωρίς επεξεργασία και μόνο για άμεση κατανάλωση.

Διατίθεται σε συσκευασία: 250gr