Ξηροί Καρποί

Οι κύριες καλλιέργειες του κτήματος είναι Καρυδιές και Αμυγδαλιές, που καλλιεργούνται σύμφωνα με τις πρακτικές της αειφόρου παραγωγικής γεωργίας, στοχεύοντας στη προστασία του περιβάλλοντος και στην καλύτερη χρήση των διαθέσιμων φυσικών και ανθρωπίνων πόρων.

Καρύδια

Η ποικιλία CHANDLER από την Καλιφόρνια είναι από τις καλύτερες σε ποιότητα και παραγωγή, και έχει εγκλιματιστεί τέλεια στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.

Η ποικιλία CHANDLER δίνει ένα εντυπωσιακό καρύδι με πολύ ανοιχτόχρωμη ψίχα. Το καρύδι περιέχει φυτικές ίνες, μέταλλα, βιταμίνες Β6 και Ε, ποσότητες Ω3 και Ω6 λιπαρών οξέων που έχουν πλούσια αντιοξειδωτική δράση.

Διατίθεται σε συσκευασία: 300gr και 500gr

Αμύγδαλα

Η ποικιλία FERRAGNES είναι γαλλικής προέλευσης και καλλιεργείται σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, και φυσικά στην Ελλάδα. Δίνει εξαιρετικής ποιότητας ψίχα, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.

Το αμύγδαλο είναι καρπός πλούσιος σε φυτικές ίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε, γι΄αυτό προτείνετε η καθημερινή του κατανάλωση, που βοηθά στην υγεία της καρδιάς αλλά και γενικότερα στην καλή υγεία.

Το αμύγδαλο αποτελεί άριστη τροφή για τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται και στη φαρμακευτική, αρωματοποιία, κοσμετολογία.

Διατίθεται σε συσκευασία: 400gr και 500gr

Κρέμα αμυγδάλου με μέλι

Ένα προϊόν που παράγεται από 100% αμύγδαλα παραγωγής.

Χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών, αλατιού, φοινικέλαιου ή άλλου πρόσθετου. Περιέχει 5% μέλι παραγωγής μας.

Κατάλληλο για VEGAN διατροφή.

Διατίθεται σε συσκευασία: 200gr

Κρέμα αμυγδάλου Crunchy

Ένα προϊόν που παράγεται από 100% αμύγδαλα παραγωγής.

Χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών, αλατιού, φοινικέλαιου ή άλλου πρόσθετου. Με κομματάκια αμυγδάλου (crunchy), για περισσότερη απόλαυση.

Κατάλληλο για VEGAN διατροφή.

Διατίθεται σε συσκευασία: 200gr